×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska Onlineligan blir officiell liga för Valorant

2
Den svenska organisationen Svenska Onlineligan och Phoenix Blue kommer nu att organisera den officiella ligan för Valorant i Sverige.
Det är idag klart att Svenska Onlineligan tillsammans med Phoenix Blue kommer att organisera den officiella ligan för Valorant i Sverige. Ligan kommer att bestå att divisionspel för alla nivåer, likt hur de idag genomför sin liga i League of Legends. Den högsta divisionen i Valorant-ligan kommer att vara kopplad till Riots officiella turneringar vilket betyder att svenska lag nu har en möjlighet att nå världsturneringarna genom ligan.
Ligan kommer att spelas under hösten med ett seriespel i flertal divisioner där prispotten för första säsongen kommer att vara 20 000 SEK. Anmälningarna för ligan redan nu är öppen och är du sugen på att delta i ligan kan du anmäla dig till den officiella Valorant-ligan i genom att klicka här.


Artikelbild: Svenska Onlineligan & Riot Games
Videokälla: Cloud9

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..