×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Hong Kong

Klart: Förra NIP-coachen blir del av australienskt lag

1
Daniel "djL" Narancic blir del av Hongkong-baserade organisationen Talon Esports.
När Ninjas in Pyjamas gjorde om sin lina tidigare under året förpassades lagets långvariga coach Daniel "djL" Narancic till bänken. Han hade varit med i laget från januari 2022 och har under den tiden tagit laget till slutspel i Majorn i Antwerpen 2022. Nu är den svenska coachen återigen tillbaka i ett lag, denna gång med australienare som spelare.

Under fredagsförmiddagen presenterade den Hongkong-baserade organisationen Talon Esports deras nyaste CS-lag. I laget återfinner vi fyra australienska spelare och en polack, samt djL som coach. Lagets mest välkända spelare är Aaron "AZR" Ward, som under 2019 lyckades ta det australienska laget Renegades till slutspel i en Major. Det är än idag den enda gången i CS-historien som detta har skett. Resten av spelarna har tidigare spelat för australienska mixlag, medan polacken Miłosz "mhL" Knasiak tidigare spelat i det kritiserade laget Falcons Esports.

Vi behöver inte heller vänta länge på lagets turneringsdebut. Imorgon, söndag, spelar Talon Esports mot TSM i onlinetävlingen Hellcase Cup. Även akademilaget Young Ninjas spelar i turneringen, som har en prispott på 45 000 dollar, motsvarande ungefär en halv miljon kronor. Morgondagens match har ej en schemalagd tid än.

Här är linan som coachas av djL:
Aaron "AZR" Ward
Miłosz "mhL" Knasiak
Jared "HaZR" O'Bree
Corey "nettik" B
Christian "addict" Pendleton

Daniel "djL" Narancic (coach)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..