×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Media: NIP och Astralis överens om priset för dev1ce — kan lämna laget i höst

1
Enligt uppgifter till Jaxon ska Ninjas In Pyjamas och Astralis kommit överens om priset för Nicolai "dev1ce" Reedtz.
Ninjas in Pyjamas och Astralis är överens om en prislapp för NIP:s danska AWP-stjärna Nicolai "dev1ce" Reedtz. Det rapporterar nyhetssajten Jaxon.gg idag.

Enligt sajten, som tidigare rapporterat att de båda storklubbarna förhandlat om spelaren, har lagen nu kommit överens om en prislapp på omkring 600 000 Euro (~6,5 miljoner kronor) för spelaren. Att lagen är överens innebär att spelaren nu kan inleda kontraktsförhandlingar med Astralis.

Prislappen är inte lika stor som den NIP uppges ha betalat för dev1ce förra året när laget värvade honom från just Astralis. Då ska NIP ha betalat mellan 700 000 dollar (~7,7 miljoner kronor) och en miljon dollar (~11,1 miljoner kronor) för dev1ce.

dev1ce anslöt till NIP i april förra året men har varit utanför NIP:s spelartrupp i över 10 månader. Det har under lång tid stått mer eller mindre klart att det inte blir någon fortsättning för dansken i NIP och den fyrfaldiga Major-vinnarens högsta önskan är enligt Jaxon att återvända till sitt forna lag.

När dev1ce kan tänkas göra comeback i Astralis är ännu okänt, men han har inte möjlighet att spela för laget i höstens Major i Rio då laguppställningar redan skickats in till turneringsarrangören. Troligast är därför att spelaren, om han säljs till Astralis, presenteras efter Majorn.

Jaxon uppger att man varit i kontakt med både Astralis och NIP som valt att inte kommentera uppgifterna.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..