×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NIP-chefen om Xizt-ryktet: "Ingen kommentar"

1
Ninjas In Pyjamas esportchef vill inte kommentera uppgifterna rörande Richard "Xizt" Landström.
Under söndagskvällen rapporterade nyhetssajten Sheep Esports att Richard "Xizt" Landström och Ninjas in Pyjamas fann sig i "långtgående förhandlingar" rörande positionen som huvudcoach för organisationens CS-lag.

När Fragbite kontaktar NIP:s esportchef Erik Wendel väljer han att ligga lågt och varken bekräfta eller dementera uppgifterna.

"Ingen kommentar", lyder svaret kort och gott när Fragbite hör av sig för att fråga om ryktena.

Ninjas In Pyjamas befinner sig i en ombyggnadsfas efter att laget misslyckats att kvala till vårens Major i Köpenhamn. Efter det misslyckade kvalet valde NIP att tre av sina spelare samt bryta med sin svenska coach Daniel "djL" Narancic.

Organisationen har som uttalad målsättning att ha ett CS-lag som slåss om titlar och i en videoserie på Youtube uttryckte den sportsliga ledningen att laget ska vara som bäst i januari 2025 när speltillverkaren Valves förbud mot franchise-ligor träder i kraft.

Ninjas In Pyjamas är just nu:
Alejandro "alex" Masanet
Fredrik "REZ" Sterner

Artikelbild: Pressbild/NIP och Kalle Strömgren
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..