×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Transferrykte: Förra NIP-coachen nära nytt lag

1
Svensken sägs vara nära att landa ett nytt jobb.
Den svenska CS-coachen Daniel "djL" Narancic kan bli ny coach för Talon Esports. Det rapporterar CS-sajten HLTV.

Enligt sajten har den Hong Kong-baserade organisationen inlett diskussioner med svensken rörande rollen som coach för ett nystartat CS-lag som i huvudsak ska bestå av spelare från Australien. Femman ska enligt uppgifter till HLTV ledas av Aaron "AZR" Ward och spelare som Corey "nettik" B, Jared "HaZR" O'Bree och Christian "addict" Pendleton ska ligga högt på Talons önskelista vad gäller övriga spelare.

Att någon form av förhandlingar pågår mellan parterna bekräftades mer eller mindre av djL själv under torsdagen. I ett svar på ett inlägg från CS-kommentatorn Chad "SPUNJ" Burchill postade djL en emoji föreställandes en kock vilket kan tolkas som en hint om att han är i processen av att koka ihop något.


djL har varit utan uppdrag sedan februari i år då han och Ninjas in Pyjamas gick skilda vägar. 30-åringen coachade NIP under de turbulenta åren 2022—2024 då organisationens CS-lag genomgick flera förändringar i femman.

Talon Esports är en organisation som främst är känd för att mönstra lag i spelen Dota2, League of Legends och Valorant. Organisationen har inte haft ett CS-lag sedan 2018 då man mönstrade en femma bestående av fem spelare från Taiwan.

Artikelbild: João Ferreira/PGL
Videokälla: Fragbite/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..