×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Xizt berättar — därför gör han comeback i Ninjas In Pyjamas

3
Den svenska legendaren avslöjar vad som lockar med Ninjas In Pyjamas.
Förra veckans stora svenska CS-nyhet var att Richard "Xizt" Landström återvänder till sitt forna lag Ninjas in Pyjamas som lagets nya huvudcoach. I en nysläppt video berättar nu Xizt om varför han valde att göra comeback i NIP.

I videon säger Xizt att en avgörande faktor för honom var den sportsliga ledningen kring CS-laget. Sedan tidigare har Xizt arbetat med både lagets general manager Björn "THREAT" Pers och lagets danska performance coach Troels Robl.

— Jag menar, jag påbörjade ju min spelarkarriär här för 6-7 år sedan och vi vann många troféer tillsammans, så det känns så klart bra att vara tillbaka i NIP, säger Xizt och fortsätter:

— Men något som också lockade mig hit är hela personalstyrkan runt CS-laget. Vi har Björn och också Troels som jag jobbat tillsammans med i Heroic som det kommer att bli väldigt roligt att jobba tillsammans med.

Ninjas In Pyjamas är just nu i en ombyggnadsfas med bara två spelare, Fredrik "REZ" Sterner och Alejandro "alex" Masanet, i femman. Xizts första uppgift som coach blir att tillsammans med den sportsliga ledningen värva den trio som krävs för att komplettera laget.

— Förhoppningsvis kan vi släppa lite mer information om det snart. Ju snabbare vi kan komma igång desto bättre, säger han.

Se hela videon:

Artikelbild: Pressbild/NIP

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..