×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

BIG presenterar rigoN — 21-åringen placeras på bänken

1
Rigon "rigoN" Gashi ersätter David "prosus" Hesse i BIG.
Förra sommaren valde det tyska storlaget BIG att plocka upp akademispelaren David "prosus" Hesse till huvudlaget. Nu står det klart att 21-åringen placeras på bänken, det meddelade organisationen under onsdagen.

Samtidigt står det även klart att laget plockar in schweiz-kosovanen Rigon "rigoN" Gashi. Den aggressive riflern kommer senast från en längre period i Bad News Eagles och Guild Eagles.

"Vi tror att en förändring var nödvändig för att förbättra vår konsistens och prestation under andra halvan av 2024. Vi är övertygade om att hans (rigoNs, reds. anm.) erfarenhet och kompetens kommer att hjälpa oss att nå våra mål för resten av året", skriver organisationens CGO Roman "Roman R" Reinhardt i ett pressmeddelande.

BIG har en tuff vårsäsongen bakom sig där man bland annat missade Köpenhamns Major och huvudturneringen i IEM Katowice. I storturneringarna ESL Pro League, IEM Dallas och Yalla Compass tog det stopp redan i gruppspelsfasen.

BIG är nu:
Jon "JDC" de Castro
Karim "Krimbo" Moussa
Florian "syrsoN" Rische
Johannes "tabseN" Wodarz
Rigon "rigoN" Gashi

Alexander "kakafu" Szymanczyk (tillfällig coach)


Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL och Pressbild/PGL
Videokälla: Elisa Esports/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..