×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-ikonen tvingas lämna BIG efter sju år: "Chockad"

1
Fatih "gob b" Dayik har gjort sitt i den tyska organisationen.
Den tyska CS-ikonen Fatih "gob b" Dayik har varit en del av BIG sedan organisationen grundades för sju år sedan. Nu står det klart att han tvingas lämna.

Det meddelade den tyska organisationen under lördagen. BIG förklarar att beslutet fattades efter uttåget ur ESL Pro League tidigare i maj — ett beslut som 36-åringen inte var beredd på.

"Jag har gett allt för utvecklingen av vårt team sedan jag blev tillfrågad att komma tillbaka. Trots svåra omständigheter och svåra beslut har jag alltid jobbat med de resurser som finns och tillsammans med spelarna uppnått och ibland överträffat förväntningarna. Vårt senaste mål var EPL-slutspelet, som vi uppnådde. Med denna kunskap arbetade jag givetvis redan med ytterligare planer och analyser och blev därför chockad när denna förändring initierades av majoriteten av spelarna", skriver gob b i ett inlägg och avslutar:

"Jag vet inte vad framtiden har att erbjuda. Först måste jag bearbeta de nuvarande känslorna och behöver lite tid för att återhämta mig från detta".

När BIG grundades 2017 var gob b en av spelarna i det första lagbygget och under sin tid i laget spelade han fyra stycken Majors. 2019 valde han att avsluta spelarkarriären. Sedan dess har han axlat flera olika roller i organisationen och har under de senaste två åren varit coach för huvudlaget.


Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..