×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Ändringar i BIG — satsar på heltysk femma igen

3
BIG har återigen en femma bestående av enbart tyska spelare.
De tyska spelarna Jon "JDC" de Castro och Florian "syrsoN" Rische är klara för den tyska organisationen BIG. Det meddelade organisationen under måndagseftermiddagen.

De två tyska spelarna ersätter polacken Mateusz "mantuu" Wilczewski samt Elias "s1n" Stein i femman som därmed går tillbaka till att bestå av enbart tyska spelare.

BIG kommer från en tung vårsäsong där laget misslyckades att ta sig vidare från det stängda Major-kvalet. Laget har inte heller imponerat i franchise-tävlingarna. I Blast Premier-gruppspelet missade laget precis att kvala till säsongsfinalerna och i IEM Katowice föll laget mot Apeks i den avgörande matchen av play-in-fasen.

Både syrsoN, som spelade i BIG under åren 2020—2023, och JDC ansluter till laget från 00Nation där de två spelarna varit sedan augusti förra året.

BIG är nu:
Johannes "tabseN" Wodarz
Karim "Krimbo" Moussa
David "prosus" Hesse
Florian "syrsoN" Rische
Jon "JDC" de Castro


Artikelbild: Pressbild/BIG
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..