×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

ropz om CS2:s movement: "Ett slag i ansiktet för fansen"

1
Faze Clan-stjärnan är missnöjd med hur Valve har skött movement i CS2.
Faze Clan-stjärnan Robin "ropz" Kool har hyllats som en av scenens bästa movement spelare. I början av sin CS-karriär fokuserade spelaren nästan bara på KZ - kartor gjorda endast för att öva movement. Nu uttrycker stjärnan besvikelse över hur Valve skött movement-funktionerna i CS2:

"Att bhops är borttaget är ett slag i ansiktet för fansen och till spelarna som spelar KZ, surf och bhop-kartor", säger ropz i videoklippet som spridits på sociala medier.

Att CS2 har gjort spelet klumpigare är många eniga om. Spelare vittnar om boosts som inte fungerar, bhops som inte längre är möjliga att genomföra och att surf blivit förstört med lanseringen av det nya spelet.

"I officiella matcher kunde man sätta bhops, göra roliga trick och snygga plays. Det var alltid en möjlighet, men nu för tiden kan man inte det. Det suger, helt enkelt. CS2 suger", fortsätter 24-åringen.

Det är inte första gången som ropz uttryckt besvikelse över CS2. Tidigare har spelaren klagat på optimiseringen som leder till dålig FPS för spelarna. Inte heller är det första gången som proffspelare klagar på movement i CS2, när spelet lanserades beskrevs känslan som "om man bär en 200kg tung ryggsäck".

Att ropz är missnöjd med spelet kan vara en av anledningarna bakom spelarens formsvacka i år, som inte nått samma höga nivå som tidigare. Trots detta rankas FaZe Clan som världens fjärde bästa lag och gör sin debut efter sommarpausen i den saudiarabiska turneringen Esports World Cup som inleds den 17:e juli.

Se klippet från FaZe Clan:
Ropz about CS2:
byu/Pokharelinishan inGlobalOffensive


Artikelbild: Jim Bergdahl och Fragbite
Videokälla: BLASTPremier/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..