×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Stjärnspelarens besvikelse över Counter-Strike 2: "Inte tillräckligt bra"

1
Faze Clan-stjärnan är inte nöjd med hur Counter-Strike 2 ser ut idag.
I diskussionen kring Counter-Strike 2 har Faze Clan-stjärnan Robin "ropz" Kool varit en av de mest högljudda proffsspelarna. Nu har ropz återigen uttalat sig om CS2, och han är ännu inte helt nöjd med spelet.

I en intervju med nyhetssajten Esports.gg berättar ropz att han är besviken över flera aspekter av spelet men att något han själv drabbas mest av är spelets dåliga optimering som gör att FPS:en kan variera kraftigt beroende på vilken dator man använder.

— Jag tycker att spelet inte är på ett bra ställe för tillfället. Jag tror att optimeringen är det största problemet jag stöter på under tävlingar. Man går från turnering till turnering och vissa har bra hårdvara medan andra har en genomsnittlig dator. Att spela CS2 på en genomsnittlig PC är inte tillräckligt bra FPS-mässigt, säger han.

Förutom att optimeringen påverkar ropz under tävlingar pekar han också på att stödet för community-projekt blivit sämre i och med tick rate-förändringen.

— Det finns inget community-stöd för att göra bra KZ- och surfservrar. Jag tror att om man jämför med subtick-grejen som vi har just nu med 128 tick rate, är den senare klart bättre. Så det är bara en besvikelse just nu, säger han.

Även om ropz inte är helt nöjd med spelet har hans lag Faze Clan anpassat sig mycket väl till CS2. Laget har gått till final i åtta raka stora tävlingar och vunnit fyra av dem.

I veckan spelar Faze i ESL Pro League där laget öppnat starkt med en 2-0-vinst mot Imperial Esports. Laget fortsätter tävlingen under onsdagskvällen då Faze ställs mot Astralis i en match som är schemalagd att spelas klockan 19:30.

Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike och Adam Lakomy/ESL
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..