×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Estland

ropz: Valve "jobbar röven" av sig med CS2

1
Stjärnan avslöjar korrespondens mellan honom och Valve.
Tidigare i veckan genomförde CS-sajten HLTV en större intervju med Faze Clans underbarn Robin "ropz" Kool. I intervjun avslöjar ropz bland annat hur korrespondensen mellan honom och spelutvecklaren Valve sett ut den senaste tiden.

Det har sedan tidigare framkommit, bland annat av ropz, att Valve för dialog med en del spelare för att göra spelet bättre. Faze-stjärnan berättar i intervjun att utvecklarna varit väldigt duktiga på att lyssna och ta åt sig av spelarnas feedback.

— De lyssnar definitivt på min feedback. Jag har gett dem feedback, det har varit många olika saker som movement, problem med kartor som inte är fixade än, det finns en hel del "clipping"-problem på olika kartor just nu samt fusk i Premier och MM, säger ropz.

— Jag fick också ett ganska ödmjukt svar från dem, att de försöker göra sitt bästa med CS2 och att de jobbar röven av sig, och även om det inte är perfekt nu, så lägger de all sin tid. Ibland vet de inte ens vad som är rätt eller fel, men de läser och tittar på all feedback de kan så att de kan fatta ett korrekt beslut om utvecklingsdelen, säger han.

Faze Clan deltar just nu i miljoturneringen CS2 Asia Championship i Shanghai. På söndag morgon spelar laget semifinal mot ENCE Esports.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..