×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Faze-chefen lugnar oroliga CS-fansen: "Kommer definitivt stanna"

1
Faze Clans grundare lugnar oroliga fans.
Efter en längre period av turbulens och instabilitet har den amerikanska esport- och gamingorganisationen Faze Clan i år genomfört stora förändringar. Förutom att få bolaget fått en ny ägare i form av Gamesquare har man också avslutat samarbetet med flera prominenta content creators som tidigare representerat organisationen.

Turbulensen har fått flera av Faze Clans CS-fans att oroa sig över CS-lagets framtid. I en video på X slår organisationens grundare Yousef "Apex" Abdelfattah fast att det inte finns några planer på att göra sig av med CS-laget.

— Det är så många som har twittrat och sagt "snälla, behåll CS-laget". Är ni galna? Vi har bokstavligen talat spelets GOAT:s, säger Apex och fortsätter:

— Vi litar på karrigan. Vi litar på alla killarna. De är galna. Vi kommer definitivt att stanna inom CS.


Faze Clans CS-lag har under flera år hört till den absoluta världstoppen. Efter släppet av Counter-Strike 2 dominerade Faze Clan den internationella tävlingsscenen och har sedan februari i år varit världens högst rankade lag på CS-sajten HLTV:s världsranking.

Artikelbild: Enos Ku/ESL och Apex/Youtube
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..