×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

ropz nobbade G2:s miljonbud: "Hade ett erbjudande"

1
Faze-stjärnan Robin "ropz" Kool berättar om valet mellan Faze Clan och G2 efter avgången från Mouz.
Tidigare Mouz-ikon och numera Faze Clan-stjärnan Robin "ropz" Kool berättar om valet mellan storlagens erbjudande i en intervju med Dexerto.

Profilen ska ha nobbat G2 Esports erbjudande för att istället gå till Faze trots en kapad lön.

- Jag fick ett erbjudande från G2. Vi diskuterade några saker, men kom aldrig till specifika detaljer kring laget. Det hade varit varit väldigt svårt att lösa med G2. Det hade varit så många roller att byta och så många förvirrande saker med G2 att det hade varit klurigt att reda ut, säger ropz i intervjun.

- Det var alltid några frågetecken runt några andra lag men jag var alltid säker på att oavsett vilket lag som kom till mig så skulle Faze alltid vara ett väldigt säkert ställe för mig. Jag passar perfekt i femman och har spelat med Finn "karrigan" Andersen tidigare.

ropz fortsätter i intervjun med att jämföra Faze Clan med F.d. mousesports där laget hade karrigan och att lönekapningen med nya laget inte var så märkbar i jämförelse.

- Mouz betalar spelarna väldigt bra, det är det enda logiska att göra. Som ny i en organisation så kommer du inte återuppta stället du lämnade. Det påverkar mig inte särskilt, det är bara så affärer är. Det påverkar inte direkt min prestanda, säger ropz till Dexerto.


Talangens tid med Faze har varit väldigt imponerande där han tillsammans med kamraterna i laget har givit dem guld i både IEM Katowice samt senast ESL Pro League. Även en förstaplacering på HLTV:s världsranking har laget åstadkommit.

Artikelbild: Kim "bru1ser" Andersson
Videokälla: Fragbite/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..