×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Faze-stjärnan slår nytt imponerande CS-rekord — toppar listan framför KRIMZ och f0rest

1
Den norska stjärnan är nu överst på topplistan framför bland annat två svenska legendarer.
Håvard "rain" Nygaard är nu den CS-spelare som representerat samma lag utan uppehåll under längst tid. Söndagen blev rains 3014:e dag som Faze Clan-spelare vilket innebär att 29-åringen går om den amerikanska stjärnan Jonathan "EliGE" Jablonowski som tidigare hade rekordet på 3013 dagar i rad som Team Liquid-spelare, rapporterar CS-sajten HLTV på X.

Förutom rain och EliGE återfinns två svenska legendarer i topp 5-listan över spelare som representerat sitt lag under längst tid utan avbrott. På plats fem är Patrik "f0rest" Lindberg som representerade Ninjas in Pyjamas i 2720 dagar innan han år 2020 lämnade för Dignitas. Fjärdeplatsen på listan innehas också av en svensk i form av Freddy "KRiMZ" Johansson som på söndagen representerat Fnatic i 2736 dagar i rad.

Värt att notera är att KRIMZ sammanlagt representerat Fnatic i betydligt fler dagar än så då han anslöt till organisationen första gången år 2014. Under år 2016 lämnade han dock Fnatic under en kort period för att spela för Godsent vilket gjort att hans dagar i laget räknas först från hans comeback i laget i oktober samma år.

rain har spelat i Faze Clan sedan januari 2016 då norsken tillsammans med bland annat Mikail "Maikelele" Bill värvades till organisationen från G2 Esports. Under sina år i Faze Clan har rain bland annat vunnit en Major (Antwerpen 2022), en Intel Gramd Slam (2023) samt IEM Katowice och IEM Cologne år 2022.


Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL och Adam Lakomy/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..