×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Här är de nya ryktade Cloud9-spelarna

1
Hur många känner du igen?
Många känner igen Cloud9 som det historiska amerikanska laget som vann Majorn i Boston 2018. Men i och med organisationens återinträde i Counter-Strike under 2022 har laget blivit rysktalande. Efter stora ändringar i laget återstår endast två spelare, stjärnriflern Sergey "Ax1Le" Rykhtorov och Kirill "Boombl4" Mikhailov. Här är resten av spelarna som ryktas bli värvade till Cloud9:

Nikita "HeavyGod" Martynenko
Den israeliska ankaren HeavyGod värvades i början av året till OG och har frekvent hyllats som lagets bästa spelare. Laget har inte lyckats vinna en turnering under 2024, men kom som närmast i onlinetävlingen Sky Esports Masters där laget kom tvåa. Många fans har under en längre period velat se HeavyGod i ett bättre och stabilare lag, och nu kan 21-åringen värvas till Cloud9 om ryktet från den ryska CS-profilen Alexey "OverDrive" Birukov slår igenom. Kommunikation blir inte heller ett problem för spelaren då han pratar flytande ryska.

Kaisar "ICY" Faiznurov
Kazakiska AWPern ICY är en annan spelare som enligt OverDrive har testspelat och ska värvas till Cloud9. ICY är som mest känd internationellt för sin framgångsrika period i AMKAL, men svenskar kanske känner igen spelaren från årets RMR-turnering till Majorn i Köpenhamn där han dominerade Ninjas in Pyjamas och vann i övertid med 22-19. ICY har nyligen bänkats i AMKAL, lämnat organisationen och förväntas presenteras som Cloud9:s AWP-spelare.

Timofey "interz" Yakushin
interz har tidigare spelat i Cloud9-jerseyn då han var en av spelarna i organisationens första rysktalande lina, som lanserades 2022. Därefter spelade han i ett år till innan han bänkades och istället anlitades av TSM. I TSM lyckades spelaren inte nå samma prestation som i sina tidigare lag och lämnar laget vinstlös, men 23-åringen bär ändå med sig hela 8 turneringsvinster från sin tid i Cloud9 och Gambit Esports. Om ryktena slår igenom blir han den sista nyckelbiten i Cloud9:s lina som en supporter eller rifler.

Cloud9 väntas presentera sin nya lina inom kort, då Blast snart stänger möjligheten för lagändringar inför höstens Blast Premier Fall groups.

Cloud9:s lina ryktas därmed bli:
Kirill "Boombl4" Mikhailov
Sergey "Ax1Le" Rykhtorov
Kaisar "ICY" Faiznurov
Nikita "HeavyGod" Martynenko
Timofey "interz" Yakushin

Artikelbild: Pressbild/PGL och Adela Sznajder/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..