×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Kazakisk spelare bänkas - testspelade olovligt i annat lag

1
Ryska organisationen Amkal bänkar sin AWP-spelare och inleder en utredning om orättvist beteende.
Anmärkning 16:36 - Spelaren är kazakisk och inte, som rubriken tidigare lydde, rysk

I ett inlägg på X meddelade den ryska organisationen Amkal att lagets AWP-spelare Kaisar "ICY47" Faiznurov blivit bänkad. Nu ryktas det att anledningen bakom bänkningen är att ICY utan tillåtelse spelade testmatcher för ett annat lag.

"Klubben har inlett en utredning för att fastställa om det har förekommit något orättvist beteende från spelaren gentemot AMKAL ESPORTS organisation. Vi respekterar våra spelare och fans och kommer att fortsätta att tillhandahålla ny information", skriver organisationen i sitt uttalande gällande bänkningen av ICY.

Den 19-årige kazakstanska AWPern ryktas bli värvad av Cloud9, som för tillfället endast har två spelare: in-game leadern Kirill "Boombl4" Mikhailov och riflern Sergey "Ax1Le" Rykhtorov. Den ryska CS-profilen Alexey "OverDrive" Birukov rapporterar nu att en av anledningarna bakom bänkningen var att ICY spelade testmatcher för Cloud9.

"ICY spelade testmatcher i Cloud9 utan tillåtelse från Amkal. Det är en av anledningarna till varför han blev bänkad", skriver OverDrive.

Att spelaren blivit bänkad antyder att förvärvningen av ICY till Cloud9 snart blir officiell. 19-åringen blir då en viktig pusselbit i lagets reformation efter fallerandet av lagets tidigare stjärnspäckade lina.

Artikelbild: Pressbild/PGL och Pressbild/Cloud9
Videokälla: Kirill "Boombl4" Mikhailov/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..