×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Förra Clud9-kaptenen om bänkningen: "Hade gjort samma sak"

1
Den ryska stjärnan förstår varför han inte fick fortsätta i Cloud9.
För nästan exakt ett år sedan valde storlaget Cloud9 att möblera om ordentligt i sin femma. Den amerikanska organisationen plockade in Natus Vincere-duon Ilya "Perfecto" Zalutskiy och Denis "electronic" Sharipov för att ersätta Vladislav "nafany" Gorshkov och Timur "Buster" Tulepov.

I en intervju med den ryska sajten Meta Cybersports berättar nu nafany att han förstår varför C9 valde att byta ut spelare.

— Det känns som att disbanden var oundviklig. Jag sade det flera gånger: Vi spelade mycket med samma lineup och vi förlorade mycket. Att ersätta mig och Buster med electronic och Perfecto var ett rimligt drag från Cloud9. Hade jag varit i ledningens skor hade jag gjort samma sak, säger han.

Trots ändringarna i femman har det senaste året inte bjudit på några toppresultat från Cloud9. Under vårsäsongen lyckades laget som bäst ta sig till kvartsfinal i Majorn i Köpenhamn men utöver den placeringen hade laget svårt att ta sig till slutspel i tävlingarna man ställt upp i.

De svaga resultaten ledde till slut till att organisationen i april valde att bänka tre av sina startspelare för att satsa på en ny ombyggnation inför höstsäsongen. Kvar i laget är nu bara Kirill "Boombl4" Mikhailov och Sergey "Ax1Le" Rykhtorov, men nafany är övertygad om att organisationen kommer att ta sig tillbaka till toppen igen.

— Det är en del skepsis kring Cloud9 bland fansen just nu men låt mig påminna er om att de som jobbar där kan Counter-Strike och vet hur man tar hand om lag i det långa loppet.

Själv spelar nafany fortsatt i BetBoom som avslutade vårens säsong som världens 18:e högst rankade lag på CS-sajten HLTV:s världsranking.

Artikelbild: Pressbild/Cloud9 och PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..