×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Transferrykte: Flera spelare har provspelat för Cloud9

1
Cloud9 har nu varit utan en komplett femma i en och en halv månad.
Efter blandade resultat under våren valde den amerikanska esportorganisationen Cloud9 att påbörja en ombyggnation av sitt CS-lag. I april såldes först Denis "electronic" Sharipov till Virtus.pro och veckan därpå bänkades Abay "HObbit" Khassenov och Ilya "Perfecto" Zalutskiy.

Trots att det nu gått en och en halv månad sedan C9 påbörjade förändringarna har ännu inga nyförvärv presenterats av organisationen. I rysk media har dock flera spelare nämnts som tänkbara kandidater för laget.

Redan för en månad sedan rapporterade den ryska CS-profilen Alexey "OverDrive" Birukov att Timur "clax" Sabirov och Alexandr "shalfey" Marenov var av intresse för Cloud9. Häromdagen kritade den sistnämnda dock på ett avtal med 9 Pandas vilket gör det mindre troligt att C9 ska lyckas värva 21-åringen.

En annan rysk CS-profil, harumi, har under den senaste månaden också rapporterat om olika spelare som ska ha provspelat för C9. Bland spelarna som harumi nämnt finns bland annat Nicolas "Keoz" Dgus, Nikita "HeavyGod" Martynenko och Danil "danistzz" Roslyakov.

Artikelbild: Pressbild/PGL och Adam Lakomy/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..