×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Efter bänkningen — AWP-talangen lämnar ryska laget

1
Den kazakiska spelaren kan hamna i Cloud9.
För ett par veckor sedan valde det ryska laget AMKAL att bänka AWP-talangen Kaisar "ICY" Faiznurov. Nu har båda parter kommit överens om att gå skilda vägar, det meddelade den ryska organisationen under tisdagen.

"Klubben och spelaren har kommit fram till att ICYs karriär kommer att fortsätta på en ny plats. Vi är tacksamma mot Kaisar (ICY, reds. anm.) för allt han gjorde för oss, för alla turneringar och vinster vi hade tillsammans. Vi ses på kartan", skriver AMKAL i ett inlägg.

Tidigare har det florerat rykten kring att ICY testspelat med Cloud9 och detta ska även ha varit anledningen till bänkningen. Nu tyder det mesta på att 19-åringen kommer göra den ryska duon Sergey "Ax1Le" Rykhtorov och Kirill "Boombl4" Mikhailov sällskap i Cloud9.


Artikelbild: Pressbild/AMKAL Esports och Pressbild/PGL
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..