×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Förenade Arabemiraten

KRIMZ inbjuden till LAN-tävling i Abu Dhabi — ersätter Cloud9

1
Freddy "KRIMZ" Johansson får spela LAN-tävling i Förenade Arabemiraten.
Den svenska CS-stjärnan Freddy "KRiMZ" Johansson och hans lag Fnatic bjuds i sista stund in till LAN-tävlingen Yalla Compass. Det meddelade tävlingsarrangören under tisdagen.

I ett inlägg på X skriver Yalla Compass att Fnatic kliver in för att ersätta Cloud9 i tävlingen. Anledningen till att Cloud9 inte kan ställa upp är på grund av att organisationen ännu inte lyckats få ihop en fullständig femma efter att Denis "electronic" Sharipov sålts till Virtus.pro samt duon Abay "HObbit" Khassenov och Ilya "Perfecto" Zalutskiy bänkats av organisationen.

För Fnatic innebär inbjudan en möjlighet för laget att göra LAN-debut med organisationens senaste nyförvärv Benjamin "blameF" Bremer. Dansken, som värvades från Astralis för bara ett par veckor sedan, har hittills bara hunnit med att spela i en onlinetävling för sitt nya lag.

Yalla Compass äger rum den 5—9 juni och förutom KRIMZ kommer också Ninjas in Pyjamas huvudsakligen svenska femma att delta i tävlingen.
Artikelbild: Adam Lakomy/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..