×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Team Liquid sparkar sin coach – efter bara en säsong

1
Storlaget fortsätter att göra ändringar.
Inför vårsäsongen presenterade Team Liquid en ambitiös ombyggnation av sitt CS-lag. Nu, efter bara en säsong, verkar organisationen beredd att bygga om laget från grunden igen.

Förra veckan bänkades lagets danska in-game leader Casper "cadiaN" Møller och under tisdagen meddelade Liquid att lagets coach Wilton "zews" Prado inte heller får fortsätta i organiastionen.

Den brasilianska coachen värvades till Team Liquid i december samtidigt som Russel "Twistzz" Van Dulken och Felipe "skullz" Medeiros presenterades för laget. Säsongen började tufft för det nya lagbygget då Liquid missade Majorn i Köpenhamn och även om laget spelat upp sig något under den senare halvan av säsongen har de stora framgångarna uteblivit.

Utöver cadiaN och zews, som alltså officiellt inte kommer att vara en del av Liquid i höst, ryktas också skullz vara på väg bort från laget då brasiliansk media rapporterat att en övergång till Furia Esports är nära förestående.

Team Liquid är just nu:
Russel "Twistzz" Van Dulken
Mareks "YEKINDAR" Gajinskis
Felipe "skullz" Medeiros
Keith "NAF" Markovic


Artikelbild: Igor Bezborodov/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..