×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Transferrykte: Team Liquid håller ögonen på NIP-spelare

1
Ninjas in Pyjamas-talangen Artem "r1nkle" Moroz ryktas ha fångat intresset hos en av världens största esport-organisationer.
Det har bara gått två månader sedan Ninjas in Pyjamas värvade den ukrainska AWP-spelaren Artem "R1nkle" Moroz. Under denna korta tid har NIP presterat över förväntan i LAN-turneringarna Yalla Compass och Fireleague Global Finals, där de tog hem en silvermedalj respektive en delad fjärde plats.

Den ansedda CS-journalisten Richard Lewis berättade i en sändning på sin Twitch-kanal att den 19-åriga talangen är av intresse för Team Liquid, som nu söker en ny AWP-spelare efter att Casper "cadiaN" Møller bänkats tidigare i veckan.

— Liquid håller koll på r1nkle, berättar Lewis i sändningen.

Om ryktena faktiskt stämmer är dock oklart.

— Det är en tillförlitlig källa, men jag slänger bara ut skräp nu. Folk får ta detta med en nypa salt, understryker journalisten.

Under samma sändning diskuterade Richard Lewis även andra möjliga lagändringar som kan ske efter bänkningen av cadiaN, som tidigare agerat både som lagets AWP-spelare och in-game leader. Bland annat ryktas det att kanadensaren Russel "Twistzz" Van Dulken blir lagets nya ledare.

Se Richard Lewis diskutera förändringarna i Team Liquid: (Tidsstämpel: 1:57:39)



Artikelbild: Igor Bezborodov/ESL och Pressbild/Team Liquid
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..