×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Transferrykte: Miljonvärvningen kan säljas efter bara en säsong

1
22-åringen värvades inför säsongen för miljonbelopp. Nu kan han vara på väg att säljas.
Team Liquid kan vara på väg att sälja sin brasilianska spelare Felipe "skullz" Medeiros. Åtminstone om man får tro de uppgifter som Chad "SPUNJ" Burchill delade med sig av i veckans avsnitt av podcasten HLTV Confirmed.

I avsnittet avslöjar SPUNJ att han fått höra att den brasilianska organisationen Furia Esports skulle vara intresserade av att värva spelaren. Enligt SPUNJ själv ska dock uppgifterna tas med en nypa salt då han säger sig inte veta vem han hörde uppgifterna ifrån.

— Det här är ett rykte på OverDrive-nivå, kommenterade profilen sina egna uppgifter syftandes på den ryska CS-profilen Alexey "OverDrive" Birukov som gjort sig känd för att sprida transferrykten som i vissa fall inte visat sig stämma.

skullz värvades till Liquid inför vårsäsongen från Pain Gaming i en affär som enligt den amerikanska nyhetssajten Dust2.us kostade Liquid omkring 600 000 dollar (~6,2 miljoner kronor). Att skullz redan skulle vara till salu skulle kunna förklaras av att Team Liquids nykomponerade femma inte presterat på den nivå som organisationen hoppats samtidigt som Furia är på jakt efter en permanent ersättare till Andrei "arT" Piovezan som såldes för en månad sedan.

Hör SPUNJ prata om skullz-ryktet:

Artikelbild: Pressbild/Team Liquid och PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..