×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Team Liquid-profilen gör CS-comeback – för andra gången

1
Nick "nitr0" Cannella byter Valorant mot Counter-Strike för andra gången i karriären.
Den amerikanska FPS-stjärnan Nick "nitr0" Cannella är redo att göra comeback på CS-scenen. Det rapporterar den amerikanska nyhetssajten Dust2.us som pratat med nitr0 om den stundande comebacken.

I en kommentar till Dust2.us säger nitr0, som lämnat CS-scenen för att spela professionell Valorant vid två tillfällen år 2020 och tidigare i år, att han känner sig mer hemma som Counter-Strike-spelare och vill vara med och återuppbygga den nordamerikanska scenen.

— Valorant var inte vad jag förväntade mig att det skulle vara och jag ser ingen framtid för mig i spelet. CS är hemma och med tanke på bristen av in-game leaders i Nordamerika är det här jag hör hemma. Jag har fortfarande mycket att erbjuda Nordamerikas CS-scen och jag ser fram emot att ge allt jag har i CS2, säger nitr0.

Enligt Dust2.us har den 28-årige Team Liquid-legendaren redan påbörjat arbetet med att hitta ett lag inför höstsäsongen.

Under våren har nitr0 representerat den amerikanska organisationen M80 i den nordamerikanska Valorant-scenen. Senast nitr0 spelade professionell CS var vårsäsongen 2023 då han representerade Team Liquid — den organisation han bland annat vann en Intel Grand Slam med år 2019.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..