×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

donks lag världsetta - Mouz tappar förstaplatsen

1
Ludvig "Brollan" Brolin petas från toppen när Team Spirit blir ny världsetta.
I en hel månad har Ludvig "Brollan" Brolins lag Mouz hållit förstaplatsen på HLTVs världsrankning. Nu trillar laget ner till tredje plats, och deras ersättare är inga mindre än Team Spirit, som stoltserar med den 17-åriga stjärnan Danil "donk" Kryshkovets.

Det var efter en dominant seger i årets upplaga av Blast Premier Spring Final kunde Team Spirit krönas till världens bästa lag. I söndagens final mot Natus Vincere tog den ryska organisationen hem en trygg 3-1 vinst, där donk blev utsedd till turneringens bästa spelare.

Det är första gången som Team Spirit når toppen av världsrankningen, trots att organisationen haft ett CS-lag sedan 2016.

Brollans lag Mouz tappar därmed två platser i världsrankning och rankas nu som världens tredje bästa lag, med Team Vitality på andra plats.
Världens just nu högst rankade lag
1. Team Spirit
2. Team Vitality
3. Mouz
4. Faze Clan
5. Natus Vincere


Artikelbild: Fragbite och Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..