×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

donk mot ZywOo — här är semifinalerna i Blast

1
Det är dags för semifinaler i Blast Premier Spring Final.
Tidigare i veckan startade den stora internationella LAN-tävlingen Blast Premier Spring Final. Under fredagskvällen avgjordes tävlingens kvartsfinaler och nu återstår endast fyra lag.

Den första kvartsfinalen spelades mellan topplagen Faze Clan och Team Vitality. Trots att Vitality förlorade första kartan Inferno lyckades laget att vända på matchen genom att vinna både Dust2 och Mirage.

Astralis ställdes mot Virtus.pro i kvällens andra kvartsfinal. Astralis, som visat upp en fin form den senaste tiden, lyckades inte att säkra avancemanget utan Virtus.pro var det starkare laget och vann matchen med 2—0 i kartor.

Resultaten innebär att Vitality ställs mot Danil "donk" Kryshkovets och gänget i Team Spirit i lördagens första semifinal. I den andra semifinalen ställs Virtus.pro mot senaste Major-vinnarna Natus Vincere.

Semifinaler, Blast Premier Spring Final

Team Vitality vs Team Spirit
Natus Vincere vs Virtus.pro

Artikelbild: Viola Sophie Schuldner/ESL och Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..