×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

MOUZ vinner sista ESL Pro League i CS:GO — vann 3-0 mot Natus Vincere

1
Den absolut sista säsongen av ESL Pro League i CS:GO är avlutad.
Under söndagen spelades den absolut sista ESL Pro League i Counter-Strike: Global Offensive. Där ställdes Natus Vincere mot Mouz. Allt började på Inferno, mössens första karta. En jämn första halva slutade 9-6 i favör till MOUZ. På T-sidan var de också ännu bättre, 16-10.

Näst på tur var Overpass. MOUZ vann fyra raka och sen vann Navi fyra raka. Efter detta vände det igen och MOUZ tog nu sju raka rundor för att ta med sig elva rundor till sidbytet. Navi vann pistolrundan och började på en liten comeback. Men den tog slut lika snabbt som den började, 16-9 till MOUZ.

Vidare till matchens jämnaste karta, Mirage. Även denna gången fick vi se en 9-6-halva, återigen i favör till MOUZ. Men nu drog Navi iväg och kom upp i en ledning på 13-10. Men sen vände det igen. MOUZ tog fem raka rundor och hade nu två matchbollar.

Men Natus Vincere ville inte ge upp och tvingade kartan till övertid. Men där tog MOUZ kommando igen. De vann fyra raka rundor och stängde den sista kartan med 19-15. I och med detta så har vunnit den sista ESL Pro League i CS:GO.

Artikelbild: ESL
Videokälla: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..