×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Team Spirit-profilen hyllar donk: "Bryr sig inte om pengar"

1
17-åringen ska mest vara intresserad av att "spela CS och springa runt och döda folk".
Den ryska superstjärnan Danil "donk" Kryshkovets trivs bra i Team Spirit och har goda förutsättningar för att fortsätta utvecklas i laget. Det menar iallafall CS-profilen Alexey "OverDrive" Birukov, som själv jobbar för Spirit.

När OverDrive under helgen gästade en rysk podcast fick han frågor om donks framtid och vad Team Spirit gör för att förhindra att spelaren börjar må dåligt till följd av all press som följer av framgångarna. Det var i samband med detta som OverDrive valde att hylla organisationen för sin approach till spelet, rapporterar den ryska nyhetssajten Escorenews som översatt delar av podcasten till engelska.

– donk är i ett perfekt lag i den meningen. De har fantastiska tränare, ledning, personal och femman i sig. Därför hålls atmosfären och mentaliteten på en idealisk nivå där, säger OverDrive.

– Spirit handlar inte alls om resultat. Det handlar inte om att bli populär, känd eller bäst, utan själva processen. Det är viktigt att du trivs med det och gradvis utvecklas mer och mer. Det mest spännande är att utveckla sina färdigheter och njuta av det. Det handlar inte om att gå ut och köpa allt eller samla 100 000 följare.

Förutom att hylla Spirits sportsliga ledning och inställning valde OverDrive också att hylla donk för sin förmåga att hålla fötterna på jorden.

– Jag har aldrig sett en snällare och mer positiv person än donk. Han bryr sig inte om pengar eller någon hype. Han gillar bara att spela CS, springa runt och döda alla, säger OverDrive.

Artikelbild: Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..