×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Brollan enda svensk i IEM Cologne

1
Ludvig "Brollan" Brolin kommer att bära den svenska fanan ensam i årets upplaga av IEM Cologne.
När höstens IEM-säsong drar igång med IEM Cologne i början av augusti är Ludvig "Brollan" Brolin den enda svenska spelaren på plats. Det står klart efter att tävlingsarrangören ESL meddelat vilka lag som blivit inbjudna till tävlingen.

Av de 24 inbjudna lagen är det bara Mouz som utgörs av någon form av svensk representation. I övrigt lyser de svenska deltagarna med sin frånvaro.

Deltagarlistan till den prestigefyllda tävlingen bestäms dels med hjälp av resultat i tidigare tävlingar och dels genom att inbjudningar delas ut till lag baserat på ESL:s egen världsranking. Brollans lag Mouz var sedan tidigare redan klara för tävlingen då laget vann vårens upplaga av ESL Pro League.

IEM Cologne äger rum den 7—18 augusti och har en prispott på en miljon dollar (~10,5 miljoner kronor).


Artikelbild: Adela Sznajder/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..