×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

Team Spirit avslutar säsongen starkt — vinner Blast Premier Spring Final

1
Danil "donk" Kryshkovets visade vägen för sitt lag.
De senaste dagarna har Blast Premier Spring Final arrangerats i London och topplagen har bjudit CS-fansen på underhållning. Årets mästare är Team Spirit som under söndagen besegrade Natus Vincere med 3—1 i finalen.

Natus Vincere
Aleksib, b1t, iM, jL, w0nderful

Team Spirit
chopper, donk, magixx, sh1ro, zont1x

Matchen avgjordes i bäst av fem kartor och Spirit var det laget som startade bäst genom att vinna första kartan Ancient med siffrorna 13—9. Stjärnduon Danil "donk" Kryshkovets och Dmitry "sh1ro" Sokolov följde sedan upp med starka indivuella insatser för att säkra andra kartan Dust2 med 13—9.

Spirit hade chansen att säkra guldet redan i den tredje kartan men Navi satte stopp för det. Som CT fixade laget en 10—2-ledning som sedan förvaltades till en 13—4-seger. Avgörandet kom på Nuke och här klev Myroslav "Zont1x" Plakhotia, tillsammans med donk, fram för sitt Spirit. Duon samlade ihop 39 kills och var bidragande faktorer till att laget vann med 13—6.

Det ryska laget spelar hem 200 000 dollar (cirka 2,1 miljoner kronor) i prispengar och belönas dessutom med en plats i en av höstens största turneringar Blast Premier World Final. Navi, som har haft något av en formsvacka sedan Major-vinsten, avslutar säsongen med en respektabel andraplats och får åka hem med 85 000 dollar (cirka 903 000 kronor).

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..