×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

Bakslaget: m0NESY missar Blast-finalerna – polska legendaren ersätter

1
G2 Esports tvingas kalla in Wiktor "TaZ" Wojtas som ersättare för sin AWP-stjärna.
När Blast Premier Spring Final drar igång på onsdagen tvingas topplaget G2 Esports att ställa upp en femma utan sin AWP-stjärna Ilya "m0NESY" Osipov. Det 18-åriga ryska underbarnet är utanför G2:s matchtrupp på grund av problem med sitt visum.

Som ersättare kommer G2 istället att spela med sin 38-åriga coach Wiktor "TaZ" Wojtas. Den polska legendaren har inte spelat en stor internationell LAN-tävling sedan 2018 då han deltog i Majorn i Boston med Virtus.pro och pensionerade sig från professionellt spelande förra året.


För G2 innebär beskedet ett stort bakslag. Laget kommer senast från en turneringsvinst i IEM Dallas där m0NESY utsågs till tävlingens bästa spelare och att tvingas spela säsongens sista tävling utan en av sina starkaste spelare påverkar förstås lagets chanser i tävlingen negativt.

G2 spelar sin första match i Blasts säsongfinaler klockan 20:30 på onsdag kväll och möter då Team Spirit.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL och Adela Sznajder/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..