×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Brollan på topplista över IEM Dallas-spelare

1
Ludvig "Brollan" Brolin stod för fina individuella prestationer i Dallas.
Det blev inte någon resultatmässig succé för Ludvig "Brollan" Brolin och hans lag Mouz i IEM Dallas. Laget, som för närvarande är rankade etta i världen, lyckades inte ta sig till slutspel i tävlingen efter två gruppspelsförluster mot 9z Team och G2 Esports.

Även om Brollan knappast är nöjd med Mouzs resultatrad i gruppspelet kan han åtminstone kanske finna tröst i sin individuella prestation. Med tävlingen avslutad står det nämligen klart att Brollan var en av de spelare som presterat bäst av alla under tävlingen sett till genomsnittlig HLTV-rating.

Över de sju kartor som Brollan hann spela i gruppspelet landade svensken på en genomsnittlig HLTV-rating på 1,30. Bara en enda spelare, Ilya "m0NESY" Osipov, noterades för en högre genomsnittlig rating. 19-åringen avslutade tävlingen med 1,35 i HLTV-rating men spelade mer än dubbelt så många kartor som Brollan.

Spelare med högst genomsnittlig HLTV-rating under IEM Dallas
1. Ilya "m0NESY" Osipov — 1,35 (16 kartor)
2. Mathieu "ZywOo" Herbaut — 1,30 (12 kartor)
3. Ludvig "Brollan" Brolin — 1,30 (7 kartor)
4. Dmitry "sh1ro" Sokolov — 1,28 (7 kartor)
5. Jon "JDC" de Castro — 1,27 (8 kartor)
Artikelbild: Adela Sznajder/ESL och Stephanie Lindgren/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..