×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Vitality-stjärnan om publikens hatramsor: "Älskar det"

1
Dan "apEX" Madesclaire älskar att vara hatad.
Under IEM Dallas-finalen mellan Team Vitality och G2 Esports skanderade den amerikanska publiken vid flera tillfällen ramsor riktade mot Vitality-kaptenen Dan "apEX" Madesclaire. "Fuck you, apEX" var en av ramsorna som skanderades flera gånger under matchen.


I ett inlägg på X har apEX nu själv kommenterat publikens tilltag — och till skillnad från vad flera fans verkar ha trott tar han det hela med ro.

"Det fick mig faktiskt att skratta så mycket, jag hade skoj med det. Jag älskar sport och då är det så här det är, jag har bara kärlek för de amerikanska fansen", skriver apEX och citerar sin egen hatramsa.


Finalen, som var en jämn historia, slutade till slut med G2-seger med 2-1 i kartor. Nästa tävling vi får se Vitality och G2 återigen på servern är nästa vecka då Blast Premier Spring Finals äger rum i London.

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..