×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Tittarsuccé för IEM Dallas – tredje högsta tittarsiffrorna för i år

1
Många valde att kolla Counter-Strike trots sommarvärmen.
Trots att sommarvärmen slagit till ordentligt världen över var förra veckans miljontävling IEM Dallas en riktig tittarsuccé. Enligt siffror från analysverktyget Esports Charts slog tävlingen nytt tittarrekord och blev också en av de mest sedda tävlingarna hittills under året.

En viktig faktor som ökat tittandet är enligt Esports Charts möjligheten för streamingprofiler att sända tävlingen på sina egna kanaler. Detta grepp gjorde att tittarsiffrorna för finalen mellan G2 Esports och Team Vitality som högst nådde 829 300 tittare vilket är den tredje högst uppmätta tittarsiffran för en CS-match under året — bara finalen av Majorn i Köpenhamn och finalen av IEM Katowice sågs av fler personer samtidigt.


Artikelbild: Stephanie Lindgren/ESL och Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..