×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Metizport bjuder in till presskonferens — ska avslöja spelarvärvning

1
Den norska organisationen kommer att presentera sin senaste värvning genom en livesänd presskonferens.
Vill du veta vem som kommer att ersätta Erik "ztr" Gustafsson i Metizport? Då får du vänta tills på tisdag kväll.

Då ska nämligen den norska organisationen presentera sitt senaste nyförvärv genom en livesänd presskonferens . I inlägg på sociala medier bjuder Metizport in fansen att titta på presskonferensen via Twitch eller Discord imorgon kväll och lovar då att berätta vem lagets nya spelare är och diskutera de senaste ändringarna i laget.

Under början av säsongen hade Metizport en fenomenal formkurva och lyckades bland annat kvala in till Blast Premier Spring Showdown vilket ledde till att laget klättrade på världsrankingen och bjöds in till den brasilianska LAN-tävlingen Global Esports Tour Rio de Janeiro. Trots framgångarna har laget valt att plocka in Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora istället för Tim "susp" Ångström och dessutom bänkat sin in-game leader ztr.


Artikelbild: Metizport/X och Pressbild/Metizport
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..