×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Johnny Speeds går om Eyeballers på världsrankingen – blir ny Sverige-trea

1
Vårens succélag är nu Sveriges tredje högst rankade.
Under våren har det svenska mixlaget Johnny Speeds tagit den svenska CS-scenen med storm. Laget, som leds av de före detta Ninjas in Pyjamas-spelarna William "draken" Sundin och Jonas "Lekr0" Olofsson, har vunnit flera europeiska onlinetävlingar och dessutom imponerat på hemmaplan genom topplaceringar i svenska LAN-tävlingar.

Nu har det nybildade laget nått ännu en milstolpe. När CS-sajten HLTV under måndagen uppdaterade sin världsranking klättrade Johnny Speeds nämligen förbi det etablerade svenska topplaget Eyeballers och är nu Sveriges tredje högst rankade lag bakom Metizport och Ninjas in Pyjamas.

Det är visserligen inte första gången som Johnny Speeds når tredjeplatsen på Sverige-rankingen, men det är första gången som man gör det när storlaget Ninjas In Pyjamas också förekommer på listan. I februari var Johnny Speeds under två veckor trea på Sverige-rankingen men då fanns inte något ESL- och Blast-partnerlag representerat på listan.

Sveriges högst rankade lag på HLTV:s världsranking
Ninjas in Pyjamas (43 i världen)
Metizport (54)
Sverige Johnny Speeds (76)
Eyeballers (79)
Alliance (87)
Lilmix (128)

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Esportal/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..