×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Metizports överraskande drag — bänkar in-game leadern

1
Det svenska topplaget gör en ny oväntad förändring i sin femma.
För ett par veckor sedan överraskade det svenska topplaget Metizport fansen genom att oväntat bänka Tim "susp" Ångström. Nu gör laget samma sak, fast den här gången är det lagets in-game leader Erik "ztr" Gustafsson som förpassas till bänken.

Nyheterna meddelades på onsdagskvällen genom ett pressmeddelande där organisationen tackar ztr för sin tid i laget och särskilt för hans insatser för att ta laget till en topp 30-placering på CS-sajten HLTV:s världsranking.

Efter nyheten valde Metizports esportchef Morten "zEVES" Vollan att göra en egen kommentar på X för att förtydliga varför organisationen, som under våren skördat en del sportsliga framgångar, väljer att möblera om.

"Erik har vuxit avsevärt som ledare och varit avgörande för vårt projekt under de senaste 6 månaderna, och vi har uppnått fantastiska saker tillsammans. Med det sagt är varje drag strategiskt planerat, och ibland går det inte som vi från början trodde att det skulle göra. Trots några bra resultat har vi fortfarande saknat struktur och djup i vår spelbok för konsekvens", skriver han och fortsätter:

"Vi ändrar nu riktning för att bli ett mer konsekvent topplag.[...] Jag förstår att det här draget kan verka konstigt ur ett perspektiv utifrån, men det är viktigt att notera att vi alltid agerar för vårt projekts och visions bästa: att återföra en fullständig svensk femma till toppen där den hör hemma!"


I pressmeddelandet skriver Metizport vidare att man ännu inte värvat en ny in-game leader utan att man kommer att provspela med flera olika spelare för att hitta rätt ersättare.

Laget spelar sin första match utan ztr redan på torsdagsförmiddagen när laget spelar åttondelsfinal i onlinetävlingen CCT Europe Series 3. I skrivande stund står lagets coach Ahmed "abdi" Abdi uppskriven som tillfällig inhoppare i den matchen.

Metizports aktiva femma är nu är nu:
Linus "nilo" Bergman
Adam "adamb" Ångström
Jack "Jackinho" Ström Mattsson
Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora

Artikelbild: Pressbild/Metizport

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..