×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Metizport värvar Plopski — efter vinst mot NIP

1
Efter en övertygande seger välkomnades Nicolas "Plopski" Gonzalez Zamora till Metizport.
Igår kväll bjöds det på ett riktigt svenskderby då svenska Metizport mötte den nya Ninjas in Pyjamas-linan i turneringen RES Regional Series. Metizport tog då hem en trygg 2-0 vinst mot sina landsmän och går därigenom vidare till slutspel i turneringen. Matchen var av särskilt personligt intresse för Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora, som blev bänkad i NIP i början av 2023 och nu mötte sitt föredetta lag för första gången sedan Svenska Cupen i fjol.

Direkt efter vinsten avslöjade den norska organisationen via ett inlägg på X att laget värvar Plopski som deras femte spelare. Han blir därmed ersättaren till Tim "susp" Ångström, som för knappt två veckor sedan bänkades i ett oväntat beslut.

"Är riktigt taggad på att ansluta mig till den här gruppen av unga talanger och få visa världen vad vi kan göra! Vi har redan spelat några matcher och det känns bra att vara tillbaka i ett lag!", skriver 22-åringen om att rekryteras till sitt nya lag.

Efter segern mot NIP är Metizport vidare till kvartsfinalen i RES Regional Series. NIP står inför en avgörande match ikväll mot Sangal för att säkra en plats bland kvartsfinalisterna. Den matchen är schemalagd till klockan 20:00 idag.

Metizport är nu:
Linus "nilo" Bergman
Jack "Jackinho" Ström Mattsson
Erik "ztr" Gustafsson
Adam "adamb" Ångström
Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora

Artikelbild: Metizport/X och João Ferreira/PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..