×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

Bomben: Sapec och SHiNE lämnar Eyeballers

1
De svenska spelarna har varit med sedan Eyeballers återlansering.
Den svenska organisationen Eyeballers meddelade idag via ett pressmeddelande och ett inlägg på X att spelarna Anton "Sapec" Palmgren och Casper "SHiNE" Wennerberg lämnar organisationen. Enligt pressmeddelandet har en överrenskommelse gjorts att inte förnya spelarnas kontrakt, och Eyeballers förlorar därmed två av sina ursprungliga spelare från organisationens återlansering 2022.

"Tack, Casper och Anton. Ni hjälpte oss att lyfta pokalen i Svenska Cupen, ni var båda utmärkta lagkamrater på servern och de bästa vänner vi kunde önska oss utanför servern. Ni kommer förevigt vara del av vår historia", skriver Eyeballers på X.

I juli 2022 återupplivades den legendariska organisationen Eyeballers med ett nytt lag bestående av fem svenska spelare. Bland dessa var svenska 21-åringarna Sapec och SHiNE. Tidigare i år bänkades SHiNE, och denna vecka hoppade Robin "flusha" Rönnquist in som ersättare för Sapec. Under sin tid i laget har spelarna vunnit flera turneringar, bland annat en vinst i Elitseriens vårsäsong 2022 och Svenska Cupen 2023.

"Detta innebär att vi går in i spelaruppehållet redo att utvärdera alla våra alternativ framåt, beräkna våra nästa steg och hur vi ser till att Eyeballers går framåt och är redo att klättra i rankingen och vara ett hot under den kommande säsongen", fortsätter pressmeddelandet gällande ersättaren av Sapec.

Eyeballers är nu:
Jesper "JW" Wecksell
Peppe "Peppzor" Borak
Ludvig "HEAP" Alonso
Maikil "Golden" Selim
Robin "flusha" Rönnquist (Inhoppare)


Artikelbild: Stephanie Lindgren och Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..