×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Sapec inför kvällens derby: "Känner oss confident"

1
Eyeballers-stjärnan Anton "Sapec" Palmgren vill ta tillbaka platsen som Sveriges bästa lag.
Ikväll ställs Eyeballers och Metizport, Sveriges två just nu högst rankade CS-lag, mot varandra i åttondelsfinalen av onlinetävlingen CCT Europe Series 2. Fragbite fick tag i Eyeballers-spelaren Anton "Sapec" Palmgren som berättar om sina känslor inför kvällens stormöte.

Derby idag mot Metizport, Sveriges just nu högst rankade lag. Hur ser du på era chanser att vinna kvällens match?

"Jag tror ändå att våra chanser mot Metiz är rätt bra. Dom har varit heta det senaste och det har vi också varit. När det är svensk mot svensk allt kan hända."

Svenskt derby innebär lite ökat intresse från fansen, hur påverkar faktumet att ni möter ett svenskt lag dig som spelare?

"Det är väl alltid lite extra roligt att möta svenskar som man känner, men vi kommer spela vårat spel oavsett om det är svenskar eller inte."

"Metiz är väl laget vi haft svårast mot i den svenska scenen. Dom har spelat bra, det ska man inte ta ifrån dom, men vi känner oss confident inför dagens match."

Era motståndares beslut att bänka susp har så klart varit en av veckans stora snackisar. Vad har du för tankar om det beslutet och hur tror du att det påverkar dagens match?

"Jag blev lite chockad över susp bänking. Jag tycker att han gjort det riktigt bra. Sedan vet man inte vad som händer inom laget med roller och så. Visst kan det påverka lite inför matchen att dom har en ny spelare."

Ser man till era senaste resultat känns det som att ni fått ett lyft med 7 vinster på era 10 senaste bo3-matcher. Hur känns formen just nu och kan du peka på någon faktor som gör att ni kunnat leverera dessa starkare resultat?

"Jag tycker formen känns bra. Vi har inte haft allt för mycket pracc med Majk (Maikil "Golden" Selim, reds. anm.) men vi har haft viktiga diskussioner efter matcher som gjort oss mer sammansvetsade som ett lag."

Slutligen - vilket är Sveriges bästa CS-lag?

"Sveriges bästa lag i dagsläget är väl ändå Metiz skulle jag säga. Men det ska det bli ändring på."

Derbyt mellan Metizport och Eyeballers är schemalagt att starta klockan 17:00. Matchen sänds bland annat på svenska av Esportstudion.

Artikelbild: Stephanie Lindgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..