×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers och Bleed Esports inbjudna till RES European Series

1
Svenskarna får chansen i nästa upplaga av onlinetävlingen.
På tisdag drar nästa upplaga av onlinetävlingen RES European Series igång. Under helgen gick tävlingsarrangören RLG ut med information om vilka 16 lag som fått en direktinbjudan till tävlingen.

Bland de inbjudna lagen återfinns två lag med svenskkoppling. Det helsvenska laget Eyeballers har fått en inbjudan och hamnat i samma grupp som Aurora Young Blood, Passion UA och Zero Tenacity.

Även svensklaget Bleed Esports, med de svenska stjärnorna Hampus "hampus" Poser och Tim "nawwk" Jonasson i laget, får en inbjudan till tävlingen. Bleed har lottats till grupp D tillsammans med 9INE, Rebels Gaming och Nexus Gaming.

Tävlingen inleds med gruppspel den här veckan och fortsätter sedan med ett slutspel som är schemalagt att avgöras på tisdag nästa vecka. Tävlingen har 100 000 dollar (~en miljon kronor) i prispotten.


Artikelbild: Pressbild/Bleed och Eyeballers/X
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..