×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers fläckfria i RES - går vidare till slutspel

1
Eyeballers dominerade i gruppspelet, men landsmännen i Bleed Esports kämpar vidare.
I en obesegrad svit har svenskarna i Eyeballers tagit sig vidare till slutspel i onlinetävlingen RES European Series #5. Laget tog hem dominerande 2-0 vinster i gruppspelsmatcher mot det ukrainska laget Passion UA och europeiska mixlaget Zero Tenacity.

Vinsterna är särskilt anmärkningsvärda då Eyeballers-delägaren Robin "flusha" Rönnquist endast agerar som inhoppare i laget under veckan. Det var dock stjärnan Ludvig "HEAP" Alonso som lyste starkast på servern för Eyeballers i matcherna, och den 24-årige svensken rankas för närvarande som turneringens näst bästa spelare.

För landsmännen Hampus "hampus" Poser och Tim "nawwk" Jonasson i Bleed Esports har det däremot gått tyngre. Laget började med en trygg 2-0 vinst men föll senare mot det polska laget Rebels. Bleed möter därmed svenskägda 9INE i en avgörande match senare idag klockan 20:00, där vinnaren går vidare mot slutspel.

För Eyeballers väntar en kvartsfinal på söndag, men det är ännu oklart vilket lag de kommer att möta och när matchen kommer att spelas.


Artikelbild: Stephanie Lindgren och Fragbite
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..