×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

flusha tillbaka i Eyeballers — SHiNE bänkas: "Ibland måste man fatta tuffa beslut"

1
Casper "SHiNE" Wennerberg förpassas till bänken i Eyeballers.
Det svenska proffslaget Eyeballers bänkar sin in-game leader Casper "SHiNE" Wennerberg. Det meddelar organisationen genom inlägg på sociala medier.

Som ersättare till SHiNE kommer Eyeballers-delägaren Robin "flusha" Rönnquist, som förra året avslutade sin spelarkarriär, att göra en tillfällig comeback i laget.

"Ibland måste man fatta tuffa beslut, laget gick inte framåt på det sätt vi alla ville så vi måste backa lite och omvärdera hur vi vill gå framåt", skriver Eyeballers andra delägare Jesper "JW" Wecksell om beslutet på X.

"Bara bra saker att säga om Casper, han är en fantastisk lagkamrat och jag är glad för de nästan två åren som han tillbringade med EYE".

Beslutet kommer efter en tung vårsäsong för Eyeballers där laget haft svårt att lyckas i kvaltävlingar till de större internationella tävlingarna. Eyeballers tog sig förvisso till det stängda europeiska LAN-kvalet men förlorade där tre raka matcher och missade därmed chansen att få spela i den historiska första Majorn i Counter-Strike 2.

SHiNE var en av de fem spelare som anslöt till Eyeballers i samband med att organisationen återlanserades år 2022. Under sin tid i Eyeballers ledde SHiNE laget till bland annat en seger i Elitseriens vårsäsong 2022 och en vinst i Svenska Cupen 2023.

Eyeballers är nu:
Jesper "JW" Wecksell
Anton "Sapec" Palmgren
Peppe "Peppzor" Borak
Ludvig "HEAP" Alonso
Robin "flusha" Rönnquist


Artikelbild: Kim Andersson och Stephanie Lindgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..