×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

flusha gör comeback på servern — hoppar in i Eyeballers

1
Robin "flusha" Rönnquist är tillbaka på servern igen.
Inför förra årets höstsäsong meddelade den svenska CS-legendaren Robin "flusha" Rönnquist att han avslutar sin spelarkarriär. Sedan dess har det blivit ett par mini-comebacks i Eyeballers och nu är det dags igen.

Under måndagen meddelade Eyeballers att flusha under veckan kommer att agera inhoppare i laget. Den 30-årige trefaldiga Major-mästaren kliver in i Eyeballers femma för att ersätta Anton "Sapec" Palmgren som är borta från spel av personliga skäl.

flushas första framträdande var på måndagskvällen när Eyeballers förlorade mot det ryska laget Team Space med 0-2 i onlinetävlingen CCT Europes första swiss-gruppspelsomgång.

Artikelbild: Kim Andersson och Pressbild/Eyeballers
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..