×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Här utnyttjar Vitality-stjärnan finalpublikens jubel

1
Smart och erfaret eller fusk och fel?
G2 Esports var stora publikfavoriter i IEM Dallas och den amerikanska publiken hejade aktivt fram laget under finalen mot Team Vitality. Istället för att se det som ett problem lyckades Vitalitys erfarna in-game leader Dan "apEX" Madesclaire använda publikens reaktioner till sin fördel i spelet.

I ett klipp som delats av den franska journalisten neL på X hörs hur apEX under en 1v1-situation säger till lagkamraten William "mezii" Merriman att han ska peeka så fort han hör publiken då det kan vara en indikation på att motståndaren är i närheten. Tack vare fransmannens råd lyckades mezii vinna clutchen åt sitt lag.

Klippet har fått stor spridning på plattformen och åsikterna om apEX:s tilltag går isär. Vissa menar att fransmannen utnyttjat publiken på ett sätt som borde likställas med fusk då han genom publiken fått information som han annars inte haft. Andra tycker att det är rimligt att apEX:s erfarenhet av att spela inför storpublik lönar sig också på servern.

Se situationen:

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..