×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Efter ändringarna — omgjorda kartan ratades av proffsen

1
Ludvig "Brollan" Brolin spelade den enda Vertigo-matchen under IEM Dallas.
Bara några dagar innan IEM Dallas släppte speltillverkaren Valve en större uppdatering till Counter-Strike 2. En av de stora nyheterna i uppdateringen var att kartan Vertigos A-site gjorts om helt.

Trots det korta varslet valde tävlingsarrangören ESL att spela tävlingen på den nya uppdateringen. Men särskilt många matcher på den omgjorda kartan blev det inte.

Faktum är att Vertigo var den överlägset minst populära kartan under IEM Dallas. Kartan spelades bara en enda gång under hela tävlingen.

Det enda mötet som Vertigo spelades i var gruppspelsmatchen mellan Complexity Gaming och Ludvig "Brollan" Brolins lag Mouz. Complexity, som valde kartan, vann den efter övertid men förlorade sedan matchen med 1-2 i kartor.

Lista: Mest spelade kartorna under IEM Dallas
1. Nuke (16 matcher)
2. Ancient (13)
3. Dust2 (11)
4. Anubis (7)
5. Inferno (6)
6. Mirage (4)
7. Vertigo (1)
Artikelbild: Mouz/X och Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..