×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Så hyllas flusha av den svenska CS-scenen: "En legend"

0
Hyllningarna flödade in efter att Robin "flusha" Rönnquists meddelat att han avslutar sin spelarkarriär. Här är några reaktioner från den svenska CS-eliten.
Efter att Robin "flusha" Rönnquist meddelat att han avslutar sin karriär som professionell Counter-Strike-spelare överöstes han med hyllningar från CS-scenen. Flera av Sveriges, och världens, största profiler valde att uppmärksamma honom med inlägg i sociala medier.

Några som valde att uppmärksamma flusha var förstås hans lagkamrater i Eyeballers som uttryckte tacksamhet för att ha fått möjlighet att spela med honom.

"Jag är verkligen tacksam och jag känner mig väldigt hedrad över att jag fick möjligheten att spela vid din sida. Jag önskar dig allt gott oavsett vad som kommer härnäst", skrev Casper "SHiNE" Wennerberg.


Även Peppe "Peppzor" Borak uttryckte tacksamhet över möjligheten att spela med flusha.

"Jag är verkligen välsignad över att ha fått chansen att spela med dig! tack för vår tid tillsammans", skriver Peppzor.



Den svenska CS-legendaren Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, som under sin karriär som spelare ofta mötte flusha på servern, bjöd in flusha till sitt mixlag Boomerdemons.

"Det har varit ett nöje att tävla mot dig på servern genom åren, flusha... Jag hörde att Lekr0 har tagit lite frånvaro från boomerdemons.. så en plats är ledig?", skriver GeT_RiGhT.



flushas tidigare Fnatic-lagkamrater Freddy "KRiMZ" Johansson och Ludvig "Brollan" Brolin hyllade också flusha på Twitter. Medan Brollan uttryckte sorg över att flushas karriär är över var KRIMZ lite mer kortfattad och tackade vännen för alla minnen spelarna delat genom åren.

"Sad. En av mina förebilder och jag är verkligen tacksam över att jag fick möjligheten att spela med dig! Lycka till med allt som kommer härnäst för dig", skrev Brollan medan KRIMZ skrev "GG min vän, tack för alla minnen".

Brollans lagkarmat Fredrik "REZ" Sterner tyckte också att det var tråkigt att flusha lägger ner karriären.

"Tråkigt att se flusha gå, en absolut legend i spelet", skrev REZ.




Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..