×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

flusha avslutar spelarkarriären: "Har gjort det mesta och är nöjd med allt jag gjort"

1
En av Sveriges mest framgångsrika CS-spelare genom tiderna väljer att avsluta sin spelarkarriär.
Robin "flusha" Rönnquist avslutar sin karriär som professionell Counter-Strike-spelare. Det meddelar Eyeballers genom ett pressmeddelande.

I pressmeddelandet säger flusha att beskedet föregåtts av en tid där han inte känt den motivation som krävs för att spela på den högsta nivån.

— Det känns som rätt läge att sluta nu, jag är ju inte jättegammal jämfört med en del andra på scenen men jag har gjort det mesta och är nöjd med allt jag gjort. Det finns inte så mycket mer att uträtta för mig och har man inte glädjen i det är det ju onödigt att vara kvar, säger flusha.

Den svenska 30-åringen är en av Sveriges mest framgångsrika CS-spelare genom tiderna. Med Fnatic vann flusha tre Majors under åren 2013—2015 och utsågs dessutom till Majorns bästa spelare på ESL One Cologne år 2015.

— Jag känner mig väldigt nöjd över min karriär där jag fått vara med och vinna väldigt mycket, framför allt under min tid i Fnatic. Men jag känner mig också väldigt nöjd över att jag har fått spela med lagkamrater som också blivit väldigt bra vänner, framför allt JW och KRiMZ som jag delat otroligt fina minnen med", säger flusha.

Förutom att uppmärksamma sina tidigare Fnatic-lagkamrater väljer flusha också att tacka alla supportrar som följt honom under åren.

— Tack till alla som stöttat mig, ert stöd har betytt allt under min karriär och det kommer jag aldrig att glömma, säger han.

Framöver kommer flusha att satsa på en karriär som streamer samtidigt som han fortsätter att vara delaktig i Eyeballers som han är delägare i. Vem som kommer ersätta flusha i Eyeballers är ännu inte spikat, men den senaste veckan har Ludvig "HEAP" Alonso agerat ersättare för spelaren.


Artikelbild: Pressbild/Eyeballers och André Åkerblom

17 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 17 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..