×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

JW om skiftet från flusha till HEAP: "Vi försöker bygga ett helt nytt spel"

1
Jesper "JW" Wecksell förklarar hur Robin "flusha" Rönnquist och Ludvig "HEAP" Alonso skiljer sig. Han pratar även om kvällens match mot OG.
Idag är det dags för Eyeballers att spela slutspel i Pinnacle Cup V. Det blir inget lätt motstånd när de ställs mot OG i åttondelsfinalen. Jesper "JW" Wecksell tror att det kan bli en bra match.

— Vi är taggade på att spela mot OG, jag tror det kan vara en bra matchup och ett bra test för oss som lag just nu.

Vi har kanske inte förberett speciellt just för OG, men vi har en veckas bootcamp här nu då vi bara försöker få ihop gruppen snabbt och gå framåt så snabbt som möjligt som grupp och lag inför det stundande CS2 som kommer.

Laget har nyligen gjort en stor förändring. Detta när Robin "flusha" Rönnquist valt att lägga musen på hyllan. Istället har nu Ludvig "HEAP" Alonso tagit hans plats. JW känner att han har kommit in bra i laget.

— HEAP har kommit in fint i laget, vi har inte hunnit få in så mycket praccs som vi velat då vi haft officials ganska konstant, men nu har vi haft någon dag på bootcamp också så det känns verkligen som han börjar komma in bra i laget.

Det är dock inget direkt spelarbyte. JW förklarar hur HEAP skiljer sin från flusha.

— Han är en väldigt olik samtidigt som han är väldigt lik flusha skulle jag säga. Han tar för sig mycket, hjälper till mycket med idéer men är också en väldigt bra clutchspelare (svårt att mäta sig med flusha där kanske) men han gör ett otroligt bra jobb. Men vi har verkligen försökt att inte göra 1:1 switch överallt från flusha till HEAP, så vi försöker bygga ett helt nytt spel istället.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..